A A A

Andra vuxna, media och studenter

På Liquid finns inga andra vuxna än de som arbetar som ledare eller volontärer här. Detta tycker vi är viktigt för att Liquid ska vara en trygg mötesplats där en inte ska riskera att träffa andra vuxna utan att du som besökare ska veta vad du kan förvänta dig när du kommer hit.

Enda gången det är andra vuxna här är när vi bjuder in personer som kanske ska hålla i en aktivitet. Dessa vuxna får endast komma hit om de skriver på ett tystnadslöfte som innebär att de inte får berätta vilka som varit besökare på Liquid. Om någon ska hålla i en workshop eller annan aktivitet så kommer vi att på hemsidan att meddela att en utomstående kommer att hålla i en workshop. Det kan också vara vuxna här som är assistent åt någon av våra besökare.

Om media hör av sig och vill komma till oss på Liquid, bokar vi endast besök med dem när vi inte har mötesplatsen öppen. Den som vill göra ett reportage eller liknande får då också innan mötet, ange syftet med reportaget och vad det är den personen vill veta och fråga om. Detta för att alla våra besökare ska kunna vara helt anonyma.

Vi förmedlar inte kontakter mellan ungdomar och media. Anledningen till det är att vi inte vill riskera att förmedla en kontakt där våra besökare senare känner sig illa bemötta eller kanske ångrar sitt deltagande i media. Våra besökares trygghet och anonymitet går alltid först.

Vi förmedlar inte kontakter mellan personer som skriver examensarbeten eller liknande och våra besökare, av samma anledning som ovan.

Har du som vuxen några frågor eller funderingar kring Liquid är du självklart välkommen att höra av dig till oss. Vi kommer då ta ställning till era frågor och önskemål och svara på det vi känner att vi kan svara på, men återigen, alltid med hänsyn till vad som är bäst för våra besökare.

Kontakt sker via: info(at)liquid-linkoping.se

Eller via telefon på: 0725 – 399 213