A A A

Vår verksamhet

På Liquid kan du komma och umgås med andra ungdomar, fika, pyssla, se på film, teckna och måla, göra läxor, delta i olika aktiviteter och mycket, mycket mer. På Liquid kommer du till exempel kunna vara med på workshops, föreläsningar, pyssel och filmkvällar. Du som besökare är också välkommen att ge förslag och vara med att anordna aktiviteter.

 

På Liquid kan du också fika varje gång du kommer hit på vår samling kl.16.30. Fikat är gratis för att vi tycker att alla ska kunna hänga på Liquid så länge en vill utan att gå hungrig. En kanske har för långt hem och så har vi olika möjligheter att betala för fika. Fikat är veganskt och har du någon speciell allergi som gör att du inte kan äta fikat vi serverar så säg till så att vi kan försöka anpassa inköpen.

 

På Liquid är alla besökare lika viktiga och välkomna oavsett exempelvis kläder, religion eller hårfärg. Det betyder att vi på Liquid inte accepterar diskriminering, kränkande behandling (som t.ex. att en kallar folk taskiga saker) eller mobbing. Alla är värda lika mycket och är värda att behandlas schysst och känna sig välkomna, både av oss ledare och av andra besökare. På Liquid har vi också nolltolerans mot droger, alkohol och tobak. Det innebär att anställda, volontärer eller besökare inte får vara påverkade eller använda droger, alkohol eller tobak när vi är här. Har du några frågor om vad som gäller i vår verksamhet så hör av dig!